Astrid Aarts nieuwe voorzitter KWF Roosendaal

ROOSENDAAL - Astrid Aarts (46) is de nieuwe voorzitter van KWF Roosendaal. Astrid heeft een communicatieadviesbureau en woont in Wouw, samen met haar drie kinderen.

”Ik ben zelf borstkankerpatiënt. Ik heb gezien en ervaren wat de impact van kanker is op het leven van de patiënt én op het leven van zijn of haar naasten.” Astrid heeft heel bewust voor haar rol bij KWF Roosendaal gekozen. “Ik wil graag iets voor andere kankerpatiënten betekenen. En dan het liefst op de manier die het best bij mij past: helpen geld te genereren voor onderzoek naar de behandeling van kanker.”

De Roosendaalse afdeling van KWF organiseert de jaarlijkse KWF-collecte in de gemeente. Ook zorgt KWF Roosendaal voor extra collectes via collectebusjes in winkels en bij drukbezochte bijeenkomsten. Astrid: “In de regio Roosendaal mag KWF rekenen op een enthousiaste en grote groep vrijwilligers die jaarlijks deze collectes verzorgt . Zij zorgen ook dat de bussen beschikbaar zijn bij begrafenissen en crematies wanneer hier om gevraagd wordt. Ik vind het geweldig dat deze vrijwilligers met zoveel enthousiasme hun tijd beschikbaar stellen. Die enorme inzet wil ik graag ondersteunen. Mijn taak is de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties die willen helpen geld in te zamelen voor KWF. Dat kan niet vanachter mijn bureau. Dus de komende tijd ga ik op bezoek bij organisaties en bedrijven die iets voor KWF willen doen. En met mijn achtergrond als communicatieadviseur wil ik de regio Roosendaal laten zien wat we allemaal doen. Het actieve KWF zichtbaar maken. Zodat mensen die willen helpen geld in te zamelen voor de behandeling van kanker ons weten te vinden. Daar ga ik voor! Dus wil je graag iets doen voor KWF, maar weet je niet hoe dat aan te pakken, mail me dan gerust! Ik ben bereikbaar via kwf.roosendaal@gmail.com. Via dit mailadres kun je je ook aanmelden als je wilt helpen collecteren tijdens de collecteweek in september. [l]