Drie leutige Puitjes genieten van de kindermiddag in Puitelaand.
Drie leutige Puitjes genieten van de kindermiddag in Puitelaand. M. Poldermans

Kiendermiddag en Tienderdisco in Puitelaand

HEERLE - Op zondag 11 februari was het weer zover. Alle oudere Puiten aan de kant want het was kindermiddag.

Stichting Kinder Carnaval Heerle had het weer voor elkaar. Een hele zaal gevuld met de Puitekinderen. Aan de deur een lekker welkomstdrankje en daar kregen de kinderen al een kaart waar allerlei leuke spelletjes opstonden. De zaal was gevuld met een toren van Pisa, twister, schminken, knutselen maar ook een lekkere chipsketting maken. Wat wil een kind nog meer?

ussendoor kregen alle Puiten nog een zak chips en aan het eind een heerlijke snoepzak om mee naar huis te nemen. Ruim 100 Puite en Puitinne waren aanwezig in Gasterij de Afspanning.

Dit jaar was er ook iets nieuws. In het voorcafé van de Afspanning mocht je alleen maar binnen wanneer je 10+ was. Ouders waren daarbij niet toegestaan. Een heuse tienerdisco was hier georganiseerd. Leeftijdsgenoten konden hier lekker dansen en hossen. Echt een succes is dit geworden en dit is voor herhaling vatbaar.

Al bij al een prachtige zondag voor alle Puiten. Zowel van de kindermiddag als de tienerdisco zijn foto’s gemaakt. Was je niet aanwezig maar wil je wel een indruk krijgen hoe deze middag was dan kan je kijken op www.puitelaand.info. [l]