Keep-Fit'70 3 Kampioen.
Keep-Fit'70 3 Kampioen. Sandra Jansen

Keep-Fit '70 3 verrassende kampioen in hun klasse

ROOSENDAAL - Keep-Fit 3 speelde afgelopen zaterdag de kampioenswedstrijd tegen concurrent PKC 7.

Het eerste onderlinge duel eindigde in een gelijkspel. Er moest nu gewonnen worden om Kampioen te worden. De wedstrijd verliep op het scherpst van de snede. Het tempo bij PKC lag hoog. Zaak voor Keep-Fit’70 waar de gemiddelde leeftijd van de spelers 40 is, het tempo uit de wedstrijd te halen en het ritme te ontregelen. Dit lukte aardig. Verder werd het fysiek geweld van de PKC heren onder de korf afgestraft. Michiel en Martin waren dodelijk in de afronding van de vrije ballen en strafworpen. Dit resulteerde in een 10-7 voorsprong bij rust. Na de rust kwam PKC terug tot 11-11. Daarna gingen de scores om en om waarbij Keep-Fit’70 steeds de voorsprong nam. Met nog 8 minuten te spelen wist Keep-Fit’70 een gaatje van 3 punten te maken. Dit hebben ze niet meer uit handen gegeven. Het feest kon beginnen.[l]