Eerste zeges TTV De Pin Pongers

WOUWSE PLANTAGE - Na de onderbrekingen vanwege carnavalsactiviteiten werd zaterdag 17 februari de NTTB Voorjaarscompetitie 2018 weer hervat. Maar liefst drie van de vier teams van TTV De Pin Pongers speelden hun duel in ronde 2 in eigen huis.

Jeugd 1 trapte af en was in dorpshuis De Spil met 8-2 veel te sterk voor Jeugd 5 van TTC Middelburg. Clubkampioen Jim Raats won al zijn drie singles, Jelle Augustijn en Karin van Overveld wonnen ieder twee singles. Jim en Karin wonnen samen ook het dubbelspel. Het betekende pas de eerste zege in 2018 voor een competitieteam van De Pin Pongers. Het jeugdteam bezet na twee wedstrijden een 2e plaats in de 5e klasse Junioren.
In de middag kwamen Senioren 1 en Senioren 3 in actie. Het eerste seniorenteam won in de 3e klasse met 8-2 vrij simpel van TTC Middelburg (8). Tom van Doorn won al zijn drie singles, Albert de Jong en Koen Schuurbiers wonnen ieder twee partijen. De laatstgenoemden wonnen samen ook het dubbelspel.
Veel minder verging het Senioren 3 dat met 1-9 een pak slaag kreeg van Die Meede (6). Het team uit Made geldt echter als huizenhoge favoriet voor de titel in de 5e klasse. Lulzim Murati bracht De Pin Pongers op voorsprong, maar daar bleef het bij. Marjan Quak-De Groot en Narda Quik, die haar rentree maakte, wisten niet te winnen. Senioren 2 was dit weekend vrij.
Meer info: www.depinpongers.nl[l]