Gouden Spatel voor Brasserie Lodge Visdonk

ROOSENDAAL - Brasserie Lodge Visdonk uit Roosendaal wint een Gouden Spatel voor het beste terras van 2017 uit de regio Zuidwest Nederland.

De Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

Martijn de Feiter, accountmanager van HEINEKEN Nederland, reikte de Gouden Spatel uit Walter Cats, de eigenaar van Brasserie Lodge Visdonk.

Trotse eigenaar

Walter Cats, de eigenaar van Brasserie Lodge Visdonk, is erg blij met de winst en reageert:

"We zijn erg trots en blij met de prijs voor het beste terras. Het is voor ons een bevestiging dat we een succesvol jaar hebben gehad.

Bij ons staat de beleving van de gast centraal en we doen er alles aan om hen met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan!

Hierin speelt het hele team een belangrijke rol. Daarom gaan wij deze mooie prijs zeker met z'n allen vieren!

We proosten op een succesvol nieuw jaar, met hopelijk veel stralend terrasweer."

Goed Getapt kwaliteitsprogramma

De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland.

In verschillende categorieën zijn prijzen te winnen.

Naast een Gouden Spatel voor beste terras worden er ook Gouden Spatels uitgedeeld voor beste eetcafé, beste sportkantine, beste speciaalbiercafé en beste nieuwkomer van de regio.

De beste drie horecazaken van 2017 worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknoppen.

Bijzonder goede resultaten

"We faciliteren met het Goed Getapt programma al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland.

Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt.

Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen.

Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken.

Brasserie Lodge Visdonk had bijzonder goede resultaten en mag zich met trots het beste terras uit de regio noemen," aldus Martijn de Feiter, accountmanager van HEINEKEN Nederland. [l]