TVR Familiedag met opening padelbanen

ROOSENDAAL - Tennisvereniging Roosendaal pakt groots uit! Op zondag 25 maart vindt de TVR Familiedag plaats, die bol staat van activiteiten voor alle leeftijden. Op die dag is te zien dat tennis een sport is voor de hele familie: jong, oud, talentvol, prestatief of lekker recreatief: voor iedere tennisser is een plekje vrij bij TV Roosendaal.

De TVR Familiedag is voortgekomen uit deelname aan de Rabobank Clubkascampagne. Met de opbrengst hiervan worden leuke activiteiten georganiseerd voor leden en niet-leden. Iedereen is welkom om kennis te maken met tennis en onze gezellige vereniging.

Officiële opening

Een van de hoogtepunten van deze dag is de officiële opening van de padelbanen. TV Roosendaal introduceert hiermee een nieuwe sport in Roosendaal. Padel is een mix van squash en tennis en is onder meer in Spanje een zeer populaire sport. In Nederland worden steeds meer padelbanen aangelegd en nu dus ook in Roosendaal. De officiële opening vindt plaats met aanwezigheid van wethouder Theunis en de KNLTB om 11.30 uur. Daarna vindt een demonstratiewedstrijd plaats, zodat iedereen kan zien hoe het spel gespeeld moet worden. Vanaf circa 12.15 uur is er voor iedereen de gelegenheid om deel te nemen aan clinics. Maak kennis met deze nieuwe sport!

Laat je informeren

Op de TVR Familiedag wordt aan iedereen gedacht. Neem gerust deel aan tennisclinics (zowel voor jeugd als senioren) en laat je informeren over wat TV Roosendaal allemaal te bieden heeft. Ook aan de kleintjes is gedacht: een springkussen, clowns die ballonnen maken, tennisspelletjes en onze nieuwe speelvoorzieningen die op ons park zijn geplaatst. Verder krijgt iedere bezoeker een gratis lot voor de loterij.

De TVR Familiedag duurt van 11.00-16.00 uur en vindt plaats aan de President Kennedylaan 1A in Roosendaal. Maak kennis met tennis, padel en heel veel andere dingen die TV Roosendaal te bieden heeft! [l]