Sjors Sportief Voetballen bij DVO 60

ROOSENDAAL - DVO 60 organiseert in samenwerking met Sjors Sportief 3 trainingsavonden voor kinderen van het basisonderwijs en wel op de woensdagen 28 maart, 4 en 11 april en dit van 18.00 tot 19.00 uur op de velden van de club op Sportpark Hulsdonk.

Tot op dit moment zijn er heel veel opgaves, maar wil je toch nog deelnemen dat kan,natuurlijk nog altijd. Neem dan contact op met de secretaris van DVO 60.

Het gaat goed met de jeugd van DVO 60 en er melden zich weer veel kinderen aan om te voetballen bij de club. DVO 60 is echter opzoek naar jongens en meisjes van 11-12-13 jaar. Deze kunnen wij goed gebruiken en het grote voordeel is dat je altijd eerst gratis een paar proeftrainingen mag doen.

Het walking football team van DVO 60 heeft een nederlaag geleden in een oefenwedstrijd tegen NAC. Er werd met 5-7 verloren. Dus zijn de trainingen erg belangrijk om resultaten te gaan verbeteren, Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor een toernooi in oktober. Wil je een keer mee doen en ben je 60 jaar of ouder, man of vrouw maakt niet uit, kom dan op woensdagmorgen naar DVO 60. Van 10.00 tot 11.00 uur is de training en om 11.00 uur drinken we met zijn allen een kopje koffie.

Het is nu zeker dat DVO 60 een kunstgrasveld gaat krijgen en daar zijn we erg blj mee ,volgens voorzitter Theo vd Wegen. Dit bied voor de club meer mogelijkheden en vooral ook omdat de jeugd van RBC bij ons komt trainen. Ook is hij zeer tevreden over de samenwerking met RBC en RKVV Roosendaal Her kunstgrasveld zal zoals het er nu uit ziet 1 oktober in gebruik gaan.

Theo is ook trots op de onderhoudsploeg. Deze ploeg van vrijwilligers zijn er elke woensdag en vrijdagmorgen om er voor te zorgen dat alles er netjes uit ziet - kleedkamers schoonmaken- velden kalken enz. Mooi is dat er ook een samenwerking is met het werkplein. We hebben 3 mensen die vrijwilligerswerk doen. Voor 1 april krijgt het bestuur te horen wat de wensen zijn van deze groep om de accommodatie nog verder te gaan verbeteren.

Informatie over DVO 60 of wil je lid worden en ben je 4 jaar of ouder neem dan contact op met secretaris Piet van Osta, email secretarisdvo60@hotmail.com of telefonisch 0165-544709 of via het contactformulier van de website: www.dvo60.nl [l]