Afbeelding
Foto: Indoor Skydive

Indoor Skydive blijft in Roosendaal

ROOSENDAAL - De windtunnel van Indoor Skydive Roosendaal blijft in Roosendaal. Er was eerder sprake van verplaatsing naar Rucphen, waar onder andere Skidôme Rucphen en IceKart Rucphen gevestigd zijn. Ondernemer Nicky Broos gaat de locatie de komende jaren verder uitbouwen naar een VR centrum.

De keuze om Indoor Skydive Roosendaal niet meer te verplaatsen naar Rucphen is een strategische beslissing. Vanwege de verwachte consolidatie en de ontwikkelingen in de indoor skydive wereld is het een verstandige keuze om de windtunnel in Roosendaal te houden. Daarnaast hebben onderzoeken van opleidingsinstituut NHTV bijgedragen aan deze keuze. Ook werkt de gemeente aan het nieuw leven inblazen in het recreatiegebied De Stok in Roosendaal.

Vanaf 1 februari is het mogelijk om bij Indoor Skydive Roosendaal je indoor skydive sessies te upgraden met virtual reality. Dankzij de toevoeging van een VR-bril tijdens het indoor skydiven in de windtunnel voelt het alsof je echt boven Dubai, Hawaii of San Diego vliegt. Hiermee heeft Indoor Skydive Roosendaal een primeur te pakken in de Benelux. 'De komende jaren zullen wij alleen maar verder uitbreiden. Het plan is om verder uit te bouwen naar een VR centrum. Wij zijn klaar voor de toekomst,' aldus algemeen directeur Nicky Broos.

Afbeelding