Nieuwe kapitein op de brug van de Craeyenboot

ROOSENDAAL - Op de ledenvergadering van Shantykoor 't Craeyenest op 7 maart is met unanieme stemmen als kapitein (voorzitter) gekozen Toine Martens. Hij volgt hiermede Hans van den Hoek op, die deze functie de laatste drie jaren heeft vervuld.

Op deze vergadering is tevens terug gekeken op een succesvol jaar 2017 waarin weer vele optredens zijn verzorgd in diverse verzorgingshuizen en is deelgenomen aan enkele festivals. Ook konden er weer drie jubilarissen met hun vijfjarig lidmaatschap worden gehuldigd.
Zangers en muzikanten die geïnteresseerd zijn, kunnen vrijblijvend komen kijken op onze repetitieavond, woensdagavond vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur, in wijkcentrum De Bergspil. Ook kunnen ze contact opnemen met onze secretaris. (secretaris@craeyenest.nl). Het koor telt nu 28 zangers die muzikaal ondersteunt worden door een dirigent, 3 accordeonisten en 2 gitaristen. Het repertoire beslaat een 70-tal liederen, zowel Engelstalig, Frans als Duits, maar ook Nederlandse liedjes komen aan bod. Meer informatie vind u op de website: www.craeyenest.nl [l]