Lezing bij Humanitas over rouw en verlies

ROOSENDAAL - Op 9 april wordt weer een rouwcafé gehouden in Roosendaal. Een rouwcafé is een plek waar u vrijblijvend naar toe kunt komen om te luisteren en te praten over rouw en verlies aan de hand van een thema. Tijdens deze interactieve avond wordt met elkaar van gedachten gewisseld.

Het thema van deze avond zal zijn: Secure Base.
Een secure base is een persoon die, of een plaats, doel of object dat een gevoel van bescherming, veiligheid en zorg verschaft. Het is tevens een bron van inspiratie en energie zodat we op onderzoek kunnen gaan, uitdagingen aannemen en risico’s durven nemen. De lezing van deze avond wordt verzorgd door Ella Wielemaker-de Hamer, zij is rouw-en verliesdeskundige. Op deze avond is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en in gesprek te gaan. Zowel voor hen die persoonlijk een verlies hebben geleden als voor hen, die professioneel met verliezen van anderen te maken hebben is de avond uitermate boeiend.
Het rouwcafé zal gehouden worden op 9 april van 19.30 tot 21.30 uur in de kapel van het Centrum Wonen & Zorg de Brink, Melis Stokelaan 5 in Roosendaal. De toegang is gratis. De zaal gaat open om 19.15 uur. Het rouwcafé wordt georganiseerd door Humanitas in samenwerking met Stichting Groenhuysen.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via tel. 0165-599936 of via rouwenverlies.wbw@humanitas.nl. [l]