Stemmen kan van 4 t/m 16 april.
Stemmen kan van 4 t/m 16 april. Foto:

481 clubs aangemeld voor Rabobank Clubkas Campagne

ROOSENDAAL - 481 Verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht nemen begin april deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018.

Acht lokale Rabobanken in Zuidwest Nederland organiseren deze campagne samen, waarin zij geld beschikbaar stellen aan het verenigingsleven. Rabobank Zuidwest-Brabant heeft € 150.000,- te verdelen. De bijna 29.000 leden van deze bank worden opgeroepen om, door het uitbrengen van hun stemmen, te bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld. Zij ontvangen hiervoor een stemkaart met een persoonlijke code.

Stemperiode

De animo voor de Rabobank Clubkas Campagne is groot. 481 Verenigingen en stichtingen meldden zich de afgelopen maanden aan voor deelname. De hoogte van de bijdrage aan deze verenigingen en stichtingen bepalen de leden van de Rabobank.

Rabobank Zuidwest-Brabant heeft een kleine 29.000 leden die gedurende de stemperiode van woensdag 4 t/m maandag 16 april hun vijf stemmen kunnen uitbrengen op verenigingen en stichtingen in hun regio die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Op deze manier geeft de Rabobank haar leden invloed in de besteding van het zogenaamde 'Coöperatief Dividend'.

Ondersteuning verenigingsleven

Verenigingen en stichtingen hebben het in financiële zin niet altijd even gemakkelijk. Juist daarom doet de Rabobank graag iets extra's.

De Rabobank steunt het verenigingsleven in de regio al vele jaren, onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne. Voor de vijfde keer wordt dit nu door de lokale Rabobanken gezamenlijk in dezelfde periode gedaan. Het bevorderen van de leefbaarheid in de regio staat daarbij voorop.

Acht lokale Rabobanken in Zuidwest Nederland organiseren dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. In West-Brabant zijn dit Rabobank Amerstreek, Rabobank Breda, Rabobank West-Brabant Noord, Rabobank De Zuidelijke Baronie en Rabobank Zuidwest-Brabant.

Meer informatie Rabobank.nl/zwb [l]