Nederlands Kampioenen bij ttv De Pin Pongers

WOUWSE PLANTAGE - Zondag 8 april vond te Schiedam het NK tafeltennis 2018 voor veteranen plaats. Namens tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage werd met een viertal veteranen deelgenomen.

Het duo Tom van Doorn en Eelco Ligtenberg reikten in het herendubbelspel tot de finale en pakte daarin overtuigend de titel. In het enkelspeltoernooi raakte Van Doorn eveneens tot de eindstrijd, maar moest daarin genoegen nemen met zilver. De dag ervoor werden de wedstrijden in ronde 8 van de NTTB Voorjaarscompetitie 2018 gespeeld. Jeugd 1 won in Terneuzen met maar liefst 2-8 van Effect'71 (J2). Thijs van Damme won al zijn 3 enkelspellen, Jelle Augustijn en Michael de Jong wonnen ieder 2 partijen. Ook het dubbel werd gewonnen. Senioren 1 nam het in dorpshuis De Spil op tegen Hotak'68 (3). Voor de derde maal op rij won het de wedstrijd met 6-4. Albert de Jong won al zijn 3 singles, Koen Schuurbiers won 2 singles. De beide heren wonnen samen ook het dubbelspel, Jac Rosenboom kwam niet tot scoren. Door de zege staat het team 2 wedstrijden voor het einde van het seizoen op een historische tweede plaats in de 3e klasse. Senioren 2 verloor in Sint-Annaland geflatteerd met 7-3 van Smash'76 (4), daar maar liefst 4 vijfgamers verloren gingen. Walter van Gils, Rose-Marie de Koning en Eelco Ligtenberg wonnen ieder 1 partij. Senioren 3 verloor wederom met grote cijfers. Ditmaal was TCO'78 (3) met 1-9 veel te sterk. Lisette van den Muijsenberg-Van Meel en Adrie Raaymakers kwamen niet tot winst. Kees Verhoeven redde de eer van zijn team. Meer info: www.depinpongers.nl. [l]