Koor in zomerkleding.
Koor in zomerkleding. H.Jonckheere

'Doucement' is verhuisd naar Roosendaal

WOUW - Sedert deze maand repeteert het Gezelligheidskoor “Doucement” in buurthuis “Keijenburg” te Roosendaal. Het in Wouw opgerichte koor, dat dit jaar het lustrum viert, hoopt met deze verhuizing meer leden uit Roosendaal e.o. aan te trekken. Het koor bestaat nu uit 15 leden en graag willen we er enkele leden bij.

Het repertoire bestaat uit een zestig liedjes, het merendeel Nederlands. Ook Engelse en Duitse liedjes staan op het repertoire, alsmede een Frans liedje nl. This melody van Julien Clerc. Er worden regelmatig nieuwe liedjes ingestudeerd.

Op dit ogenblik wordt druk gerepeteerd voor optredens in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Putte en Dinteloord. Deze optredens worden met geluidsbanden en zonder dirigent verzorgd.

Na de zomervakantie wordt meteen begonnen met het repeteren van het Kerstrepertoire. Op zondag 16 september staat een korenmiddag gepland in samenwerking met buurthuis “Keijenburg”. Tijdens deze middag zullen ook optredens door het Zeevrouwenkoor “Zout en Zoet” en Meezingsmartlappenkoor “De Wieken” verzorgd worden. De toegang is gratis, aanvang 13.00-17.00 uur.

U kunt vrijblijvend een repetitie bijwonen op dinsdag van 19.30-21.30 uur in buurthuis “Keijenburg” m.u.v. 24 april. Hebt u interesse voor een optreden, dan kunt u contact opnemen via zangkoordoucement@outlook.com of tel. 06-49690030. [l]

Koor in zomerkleding