20e Kees Knappers bostocht

ROOSENDAAL - Op zaterdag 21 april wordt voor de 20ste keer de Kees Knappers bostocht gewandeld.

Kees was 30 jaar geleden de oprichter van de wandelafdeling. De eerste keren werd deze tocht gelopen vanuit andere locaties, o.a vanuit De Posthoorn. Dit jaar is er voor gekozen om te starten vanuit ons vertrouwde Thorhonk.

Het was een heel karwei om de routes aan te passen met de vertrouwde afstanden. Belangrijk daarbij is de wagenrust op de kruising Zeepestraat/Roosendaalsebaan; deze blijft bemand, zodat voor elke afstand deze (gratis) post aangedaan kan worden.

Vertrektijden voor de 6 en 10, 15, 20 en 25 km zijn tussen 8.00 uur en 11.00 uur; de vertrektijden voor de 30 en 40 km tussen 8.00 uur en 9.00 uur.

Ook de vertrouwde rustposten De Posthoorn en De Hoge Dries worden aangedaan. Nieuw is de rustpost In den Anker aan de Zundertseweg, echter alleen voor de 40 km. Deze bereiken deze rustpost via de onverharde paden door het mooie natuurgebied De Witte Moeren.

Vertrek is dus vanuit het Thorhonk op sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 5, te bereiken via de aanduidingen MARS. Meer info is te verkrijgen via de website van Thor, waarbij ook de Nieuwsbrief is vermeld of via tel. 0165-43864 (Wil Pardon). [l]