De komende evenementen.
De komende evenementen. Foto:

De gezelligste events van de regio!

ROOSENDAAL - Focus Events gaat het 7e jaar in met haar evenementen en festivals in West-Brabant. Het jaar startte 1 april met een uitverkochte Das Après Ski Fest in De Stok in Roosendaal. Een avond met een uitzinnig publiek, entertainment, lekkere drankjes en een overvol programma.

Zes grote publieksevenementen worden door het vaste team georganiseerd, waarvan vijf in samenwerking met het Roosendaalse BrandNew Entertainment. Vooral het continueren van de kwaliteit op dienstverlening blijft het belangrijkste doel! Niet alleen een spetterend programma, maar ook de show, het snel krijgen van je munten en alle andere ingrediënten die het voor het publiek iedere keer weer tot een unieke avond maken, moeten op orde zijn. Dan volgt de gezelligheid vanzelf!

Het populaire 90's No Limits is het eerste grote event op de planning! Om ieder jaar te blijven vernieuwen komt dit jaar o.a. de Belgische formatie Milk Inc naar Bergen op Zoom. Samen met artiesten als Paul Elstak, Twenty 4 Seven, Jeroen Post, Mental Theo, T-Spoon even helemaal terug naar je jeugd.

Nieuw in de agenda dit jaar is het 'zomerse zusje' van RoosendaalNL. In een grote festivaltent aan de boulevard in Bergen op Zoom: BergenOpZoomNL. Dit beloofd met o.a. Django Wagner, Snollebollekes, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Vinzzent, John West en vele anderen een waar spektakel te worden!

Info en tickets: www.focus-events.nl [l]