Korte berichten

ROOSENDAAL
Bingo:
In wijkcentrum De Bergspil is woensdag 2 mei weer een bingo. Het adres is Tolbergcentrum 158 in Roosendaal. De digitale bingo op groot scherm is van 13.30 tot 16.00 uur en de inloop is vanaf 13.00 uur.
Rommelmarkt: Op zondag 29 april is er weer een rommelmarkt in buurthuis 't Dijksteeke te Roosendaal. De deuren gaan open om 9.30 uur en sluiten pas weer om 13.00 uur. Dus tijd genoeg om even gezellig een kijkje te komen nemen og gewoon lekker rond te snuffelen in het gezellige buurthuis.
Bingo: Zondag 29 april bingo 'klavertjevier' in het Buurthuis Keijenburg, aanvang 14.00 uur.
Koningsdagconcert: Op Koningsdag, vrijdag 27 april, geeft Muziekvereniging Roosendaal weer het inmiddels traditionele Koningsdagconcert op het pleintje tegenover café het Kadehuis (Kade 24, Roosendaal). Het concert wordt gegeven door het Variatieorkest olv Wendy Bellens en duurt van 13.15 tot 13.45u. Mocht het concert door slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt dit tijdig vermeld op de Facebookpagina van de vereniging (facebook.com/muziekverenigingroosendaal).
Koningsdagbingo: Op vrijdag 27 april zal er bij Wijkbedrijf De Wieken een bingo gehouden worden. Er worden 8 rondes gespeeld waarbij waardebonnen te winnen zijn te besteden in winkelcentrum De Lindenburg. [l]