De organisatie verwacht dit jaar ruim 3.000 deelnemers
De organisatie verwacht dit jaar ruim 3.000 deelnemers Jack Magielse

Inschrijven Cloetta Halve Marathon

ROOSENDAAL - De inschrijving voor de 35e Cloetta Halve Marathon van Roosendaal van zondag 24 juni verloopt ook dit jaar in delen, wie voor 1 mei inschrijft via de website www.halvemarathonroosendaal.nl geniet van een aardige korting. Bovendien komt de voornaam van de deelnemer op het startnummer te staan. Hiermee is deelnemen aan één van de afstanden van de Cloetta Halve Marathon nog leuker.

De afstanden waaruit de lopers dit jaar kunnen kiezen zijn de KPO-kidsrun van 900 of 1700 meter, de BNdeStem Familieloop over 900 meter, de Rabobank 4 Engelse Mijl (6,4 km), De A. van der Linden 10 kilometer en de Cloetta Halve Marathon (21 km). Vooral van het eerste onderdeel, de KPO-kidsrun heeft de organisatie hoge verwachtingen, door een samenwerking met KPO Roosendaal hopen zij op minimaal 1.000 basisschoolleerlingen. De KPO-kidsrun start op 24 juni om 14.00 uur, de start van de massale A. van der Linden 10 en Cloetta Halve Marathon is om 16.30 uur.

In het kader van Roosendaal 750 jaar heeft de organisatie ook een speciale Roosendaal 750 medaille laten maken. Voorzitter Edward Heijnemans roept iedereen die ooit heeft meegedaan aan één of meer edities op om dit jaar in de jubileumeditie mee te doen. [l]

De organisatie verwacht dit jaar ruim 3.000 deelnemers