Den Haag te sterk
Den Haag te sterk Ingrid Mol

Dames Bristol stranden in halve finale

ROOSENDAAL - Het zaalvoetbalseizoen voor de Bristol dames zit erop. In de halve finale van de beker ging het hard onderuit in en tegen Den Haag. De Roosendaalse formatie miste drie ervaren krachten. Zonder dat als excuus aan de kaarten hielden de dames de kampioen tot aan de rust op een 0-0. Het had zelfs op voorsprong kunnen komen in een 3-1 situatie, maar deze unieke kans werd slecht uitgespeeld.

De waarschuwing was in de rust duidelijk. Begin zeer geconcentreerd aan de tweede helft. Helaas was dit niet voor iedereen duidelijk. Den Haag kwam scherp uit de startblokken en binnen 30 seconde lag de voorsprong in de touwen. Daarna ging het vrij snel. Bij een achterstand van 2-0 werd het blok achterin gewisseld. Het werd snel duidelijk dat er geen potten gebroken zouden worden. Met een 5-0 nederlaag nam het afscheid van de bekercompetitie en miste het de finale.

Op vrijdag 18 mei spelen de dames voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd. Tegen het Antwerpse Ladies Hove zullen nieuwe speelster de kans krijgen om bij Bristol te komen spelen. Aanmelden kan via ons vereniging mail. [l]