NSV neemt één punt mee naar huis

NISPEN - In de uitwedstrijd tegen RIA W. uit Westdorpe pakt NSV in de laatste minuut een punt. Hiermee deed NSV zich te kort.

NSV was de hele wedstrijd de betere ploeg, maar maakte de kansen niet af en gaf de tegen doelpunten te makkelijk weg. Net voor rust komt RIA W. uit het niets op een 1-0 voorsprong. Pas 20 minuten voor tijd weet NSV de verdiende gelijkmaker te maken. Kansen op de overwinning laat NSV liggen en 5 minuten voor tijd komt NSV op achterstand. Uiteindelijk neemt NSV toch nog een punt mee naar huis. In de laatste minuut wordt een corner binnengekopt, 2-2.

Volgende week speelt NSV thuis tegen Steen. Steen staat momenteel op plaats 4 in de 4e klasse A.