Start Belle-Fleur familieloop
Start Belle-Fleur familieloop Foto: Theo Heterings

Inschrijving Overbosloop Prinsenbeek van start

PRINSENBEEK - Loopevenement Overbosloop Prinsenbeek plaats vindt voor de 10de keer plaats, zondag 10 juni, op het gebruikelijke parcours van Park Overbos aan de Valdijk in Prinsenbeek.

Ter gelegenheid van de 10de editie: gratis deelname aan de Belle-Fleur familieloop; gratis verloting van leuke prijzen voor alle deelnemers.

De voorinschrijving (met korting) is vanaf heden mogelijk via de website Overbosloop.nl; Van Uum, Groenstraat 15 te Prinsenbeek.

Het programma zondag 10 juni: 5 km 11.30 uur; 10 km Zorghotel Merlinde 12.45 uur; Belle-Fleur familieloop/buggy start 14.15 uur.

Conditietraining in het park

Elke week brengt de organisatie een conditieoefening met gebruikmaking van materiaal wat in het park onder de aandacht. Al deze oefeningen achter elkaar uitvoeren zal een prima bijdrage zijn aan uw conditie.

Oefening 1 De buikspieren. Uit te voeren op alle banken met rugleuning. Ga achterstevoren op de bank zitten, met de voeten gesteund onder de leuning. Opgetrokken knieƫn, het zitvlak op de uiterste rand van de bank. Armen kruislings voor de borst. Laat het bovenlichaam achterover zakken, tot maximale spanning op de buikspieren. Bovenlichaam weer optrekken tot zit. Aantal series van 10 sit-ups. Variant voor de schuine buikspieren om en om naar links en naar rechts.

Algemeen

Er is verzorging van fruit, water en sponzen tijdens de loop. Alle teamleden ontvangen een herinnering.

meer info: www.overbosloop.nl. Like ons op facebook: Overbosloop-Prinsenbeek. [l]

Start Belle-Fleur familieloop