Geloofsfeest voor kinderen in Roosendaal op 30 juni

ROOSENDAAL - Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 30 juni 2018 in Roosendaal. Ook als je niet gelovig of katholiek bent, ben je van harte welkom. Het thema van de dag is: Welkom Thuis! Het gaat over de verloren zoon: ook al had hij het geld van zijn vader opgemaakt, toch was zijn vader ongelofelijk blij dat de zoon weer thuiskwam!

Tijdens deze feestdag kijken we naar een nieuw professioneel theater van Matthijs & Henkie, zijn er leuke workshops (trommelen, acteren, dansen, knutselen) en sluiten we de dag af met een mooie Eucharistieviering. Voor de ouders zijn er twee interessante opvoedworkshops, gegeven door een deskundige.
De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 15.00 uur. Locatie is een grote tent in de tuin van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal. Neem een lunchpakketje mee, wij zorgen voor koffie en limonade.
Graag even opgeven via: www.gezinengeloof.nl/feest of door een mail te sturen naar: gezin@sintfranciscuscentrum.nl.
Het geloofsfeest voor kinderen is een initiatief van het Sint Franciscuscentrum - het vormingscentrum van het Bisdom van Breda - de Sint Norbertusparochie in Roosendaal en verschillende andere parochies uit het bisdom. [l]