Pinksterviering in de kloostertuin in de Kerk aan de Kade.
Pinksterviering in de kloostertuin in de Kerk aan de Kade. Sint Norbertusparochie

Peuterkleuterviering Pinksteren Sint Norbertusparochie

ROOSENDAAL - Op zondag 20 mei om 11.00 uur organiseert de werkgroep peuterkleuterviering van de Sint Norbertusparochie in Roosendaal een sfeervolle Pinksterviering voor kinderen van 1 tot 7 jaar (groep 4/5).

Deze Pinksterviering wordt gehouden in de Onze Lieve Vrouwe Kerk aan de Kade 21 te Roosendaal. Bij goed weer wordt deze viering in de prachtige kloostertuin achter de kerk gehouden. Ook de ouders van de kinderen en de broertjes en zusjes zijn van harte welkom om deze viering bij te wonen. Het verhaal van het Pinksterfeest wordt verteld door Pastor Els Ettes en uitgebeeld door de werkgroep peuterkleuterviering.
De vrienden van Jezus waren bijeen gekomen in het huis waar zij zich vaker verzamelden. Ze waren met elkaar in gesprek over hoe ze met het grote werk konden gaan beginnen. Opeens klonk er een geluid van een geweldige stormvlaag. Ook verschenen er vlammen boven hun hoofden. Wat zou dit kunnen betekenen?
Ben je ook zo benieuwd naar hoe dit verhaal afloopt? We zien je graag op zondag 20 mei 2018 om 11.00 uur in de Kerk aan de Kade 21 te Roosendaal!
Meer informatie: http://www.sint-norbertusparochie.nl/index.php/peuterkleuterviering [l]

Afbeelding