Voorbeeld boekenkraam
Voorbeeld boekenkraam Ad Huijzers

Boekenmarkt Roosendaal nieuw in de regio

ROOSENDAAL - Zaterdag 16 juni ziet een Boekenmarkt het levenslicht op de oude Markt en in de Dr. Brabersstraat: Een boekenmarkt, waar de kwaliteit van standhouders en hun aanbod hoog in het vaandel staat. Met deze boekenmarkt zien we een mooie bijdrage in de ambitie van Roosendaal op het gebied van evenementen en citymarketing. De boekenmarkt wordt georganiseerd van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de eerste Boekenmarkt Roosendaal wordt een divers scala van boeken aangeboden. De standhouders komen van Middelburg tot aan Eindhoven, van Zoetermeer tot ons eigen Roosendaal. Meer dan 40 kramen zullen zijn gevuld met boeken. De diversiteit is duidelijk aanwezig. Zo zijn er standhouders met thrillers, streekboeken, antiquariaten met hun aanbod, diverse stripboeken, fictie/non-fictie, kinderboeken, en nog veel meer.

Speciaal voor deze eerste Boekenmarkt Roosendaal is een aantal figuranten ingezet van Eolynn-entertainment. Deze figuranten zullen de Boekenmarkt bezoeken in bijzondere kostuums, alsof ze uit de tijd van Charles Dickens komen. En natuurlijk mag iedere bezoeker met deze mensen op de foto worden vereeuwigd.

Met de komst van de Boekenmarkt kan Roosendaal een mooi jaarlijks evenement toevoegen op de evenementenkalender. Dus kom op 16 juni eens gezellig kijken. Met 160 meter boekenkraam zit er zeker ook een leuk boek voor u tussen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met AHa-Events Brabant: ahaeventsbrabant@gmail.com, of via onze projectleider Laura de Wit: 06-17136574. [l]

Voorbeeld boekenkraam