Korte berichten

Korte berichten

ROOSENDAAL
Kledinginzameling:
Zaterdag 2 juni kledinginzameling voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10 tot 12 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook spullen voor de volgende rommelmarkt, en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld en oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn van harte welkom!
Zomeravond bridgecompetitie: Ook deze zomer kunt u iedere donderdagavond vrij inlopen om mee te doen met de zomeravond bridgecompetitie van de Nieuwe Roosendaalse Bridge Club (NRBC). De zomercompettie start 7 juni en bestaat uit 13 zittingen. Als u 5 keer hebt meegespeeld, dingt u mee naar de beker, die wordt uitgereikt op 6 september. De zomercompetitie is daarmee zeer geschikt voor beginnende spelers, om te ervaren of het spelen bij een club hen bevalt. Er wordt gespeeld in de bovenzaal van Metsj Point aan De Stok 12. Aanmelden kan tot 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur.
Inlichtingen: Ra Kik, 06-20191936
Bingo: Zondagmiddag 3 juni wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is om 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.
Uitslag Aardbeiendrive 2e zitting: 1. Jenny Lauwerijssen-Riet Mies 66,67% 2. Rika Koevoets-Toon de Bont 66,67% 3. Ankie en Frans Vergouwen 55,56% 4. Mieke Coppens-Gemma Engelen 55,56% 5.Jack Coppens-Anton Engelen 51,74%; 6. Ida en Albert van Soest 50,69%. Volgende zitting donderdagavond 31 mei.
Vrij wandelen bij Thor: Zondag 3 juni is het weer de eerste zondag van de maand. Je kunt dan om 9.00 uur beginnen met een kennismakingswandeling vanuit het Thorhonk. Na afloop is er een (gratis) kopje koffie/thee. Kun je al flink doorwandelen, meld je dan aan om 8.30 uur en loop mee met een A,B,C of D-groep. Inlichtingen bij Wil Pardon 0165543864.
Snuffelmarkt Scouting: Zondag 3 juni houdt Scouting Baden-Powell weer een snuffelmarkt van 10:00 tot 12:00 uur in het club-gebouw aan de kalverstraat 1, nabij sportpark vierhoeven. Deze snuffelmarkt wordt al jaren georganiseerd door een groep vrijwilligers om geld in te zamelen voor de vereniging. Ook als u nog spullen heeft voor onze rommelmarkt, spullen die u niet meer gebruikt of nodig heeft, maar wellicht iemand anders wel, dan kunt u deze zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur afgeven bij ons, wij kunnen het dan weer verkopen. Het is voor een goed doel.
Open dag in Cultuurhuis: Docenten en cursisten van de School voor de Kunsten Roosendaal sluiten het cursusjaar weer feestelijk af met een open dag in het Cultuurhuis. Op 3 juni van 13.00-16.00 worden er in het Cultuurhuis kunstwerken tentoongesteld die afgelopen jaar gemaakt zijn bij de verschillende cursussen. Daarnaast zullen er ook demonstraties edelsmeden, tekenen, schilderen, boetseren, vilten, glas in lood, digitale technieken te zien zijn. Ook wordt er buiten Raku gestookt. Een mooi moment voor familie, vrienden en alle belangstellende om te kijken en te bewonderen wat voor prachtige kunstwerken er gemaakt zijn. [l]