uitreiking eerste prijs defilé
uitreiking eerste prijs defilé

Vier dagen wandelen met KPO basisschool Klaverweide, één groot feest

ROOSENDAAL - Dit jaar wandelden 210 leerlingen van basisschool de Klaverweide mee tijdens de 41e Roosendaalse avondvierdaagse.

Na een prachtige sportieve week wandelen met heerlijk weer, was donderdag 17 mei jl. het defilé waar iedereen naar uitkeek. Wat een drukte en wat leuk dat er zoveel mensen langs de kant stonden.

Wat een enthousiasme rondom onze Klaverweide bolderkar; alle leerlingen in hun gele shirt, schmink op hun wangen, vlaggen, spandoeken, ballonnen en natuurlijk ons splinternieuwe schoollied.

Het was goed te merken en te horen dat iedereen dit flink geoefend had.

Toen we enkele dagen na het defilé het telefoontje van Thor kregen, dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar als winnaar van het defilé uit de bus waren gekomen, was het feest compleet voor ons.

Afgelopen woensdag om 12:00 uur kwamen Ronny Weemaes namens Thor en Marco van Maanen namens de Rabobank naar onze school om ons de grote wisselbeker te brengen. Om alle leerlingen nogmaals te bedanken voor al hun enthousiasme werden ze door de ouderraad getrakteerd op een ijsje. We kunnen niet wachten op volgend jaar! [l]

uitreiking eerste prijs defilé