Avondwandeldriedaagse Nispen Sportief

NISPEN - Op 6 juni start de jaarlijkse Avondwandeldriedaagse van Nispen Sportief in Nispen. Dit jaar wordt de Avondwandeldriedaagse voor de 44e keer georganiseerd.

We hopen dan ook dat weer vele Nispenaren en wandelaars van buiten Nispen de weg weten te vinden naar Café De Gouden Leeuw, Kerkplein 3 in Nispen. Daar kun je je iedere avond vanaf 18.30 uur inschrijven. Tussen 18.30 en 19.00 uur kun je vertrekken om te gaan wandelen in de omgeving van Nispen. Iedereen die 2 dagen meeloopt, krijgt een mooie medaille. Er zijn dit jaar routes van 3 km, 5 km en 11 km. Op vrijdag worden de wandelaars begeleid door Harmonie St. Caecilia naar de loods van Jack Siemons aan de Essenseweg 19 in Nispen. Hier begint de Music Experience Nispen 2018.
Let op: Wij adviseren de deelnemers van de 3 km op vrijdag om 18.45 uur te starten en de deelnemers van de 5 en 11 km tussen 18.30 en 18.45 uur. Dit i.v.m. het vertrek van de harmonie bij de Lind om 20.00 uur.
Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.nispensportief.nl. Wil je op de hoogte blijven van alle sportactiviteiten van Nispen Sportief? Like dan onze Facebook pagina.[l]