Cor van Nispe (inzender van dit artikel), loper met nr 5623, staat op deze foto. Hij heeft deze van de organisatie gekocht.
Cor van Nispe (inzender van dit artikel), loper met nr 5623, staat op deze foto. Hij heeft deze van de organisatie gekocht. organisatie New York Marathon

Met begeleiding van THOR durf je een marathon aan

ROOSENDAAL - THOR biedt alle ervaren hardlopers vanaf 18 jaar, lid of geen lid, de kans om zich onder deskundige begeleiding van haar ervaren trainers voor te bereiden op de najaarsmarathons van 2018, zoals in Etten-Leur of Eindhoven.

Enige ervaring middels het lopen van enkele halve marathons is een pré. Aan niet leden van THOR wordt een kleine vergoeding per trainingssessie gevraagd. De trainingsperiode duurt van 30 juni tot en met 6 oktober. Het overslaan van trainingen vanwege vakanties of andere redenen is goed mogelijk. Op elk gewenst moment kan er aangesloten worden bij de trainingen.
Het aantrekkelijke van dit aanbod is dat er 4 verschillende loopgroepen starten, met verschillende tempo’s. Groep 1:5.30 min/km. Groep 2: 6.00 min/km .Groep 3: 6.30 min /km. Alle trainingen van groep 1 t/m 3 zijn op zaterdagochtenden om 8.15 uur. Groep 4 gaat 3 x per week vanaf Thorhonk trainen volgens de beginselen van de zogenaamde “Marathonrevolutie”. Trainingsmomenten van deze speciale groep worden in overleg vastgesteld.
Voor verdere informatie neem je contact op met: Cor van Nispen-adres:c.j.van.nispen@hetnet.nl; telefoon:06- 83050162. Extra informatie vind je ook op de website: www.thor-roosendaal.nl [l]

Cor van Nispe (inzender van dit artikel), loper met nr 5623, staat op deze foto. Hij heeft deze van de organisatie gekocht.