Lowland Paddies
Lowland Paddies Lowland Paddies

Ierse Avond in het Openluchttheater Nispen

NISPEN - "Gabh an lá": Oftewel vrij vertaald vanuit het Iers: "Pluk de dag". Dat is wat er zaterdag 16 juni vanaf 20.00 uur in het Openluchttheater Nispen staat te gebeuren.

Kom genieten van een Ierse avond en laat u meevoeren op de bijzonder klanken van o.a.: de accordeon, viool, fluit en uilleann pipes.

The Lowland Paddies zijn ooit begonnen als een studentengroep met hun roots in Bergen op Zoom. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een moderne volwaardige band, die al op tal van diverse podia hebben mogen staan. Met liefde voor de traditie van de Ierse muziek, weten deze muzikanten de bekende en minder bekende Ierse songs in een fris jasje te steken.

Afhankelijk van het weer zal er al dan niet een gezellig kampvuur zijn. Bij onverhoopt minder goed weer zal het volledige Openluchttheater overkapt zijn; bij heel slecht weer gaat het optreden door in de kerk.

Stichting Openluchttheater Nispen heet u van harte welkom. Kassa opent om 20.00 uur. Aanvang van The Lowland Paddies zal rond 21.00 uur zijn. [l]

Lowland Paddies