DVO 60 J019 1 winnnaar Piet van Osta sr bokaal

ROOSENDAAL - Het was zaterdag 9 juni een gezellige drukte bij vv DVO 60. 16 Teams hebben deze dag gevoetbald om de fel begeerde Piet van Osta sr bokaal.

Piet sr is tot aan zijn overlijden, 21 jaar geleden, lid geweest van DVO 60. Hij heeft diverse functies gehad bij de zaterdagclub. Van trainer tot actief voetballer, leider bij de dames, schoonmaken kleedkamers en dit laatste deed hij altijd met mijn moeder aldus Piet jr. Ik ben daarom best trots dat bij het lagere elftallen toernooi gevoetbald wordt om deze bokaal. Na een spannende finale wist DVO 60 J019 1 te winnen door VVC 68 4 te verslaan .Na de finale was er een groot feest voor alle deelnemers.
'We hebben het seizoen goed afgesloten aldus voorzitter Theo vd Wegen en nu vooruit kijken naar de toekomst. Komend seizoen zal ook de samenwerking met RBC uitgevoerd gaan worden. Binnenkort gaan we samen alles goed regelen en hier heb ik best vertrouwen in'.

Walking football team
DV0 60 beschikt ook over een walking football team. Elke woensdagmorgen vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur wordt er door de 60 plussers getraind olv niemand meer dan Reinald Boeren, succestrainer in West Brabant van oa Roosendaal en Rood Wit. Komend seizoen gaat hij hoofdklasser Gemert trainen.Na afloop drinken we altijd met zijn allen een bakje koffie. Uiteraard staat het spelplezier op de 1e plaats maar we nemen het spelletje ook zeer serieus op aldus mede oprichter Piet van Osta.
2 jaar geleden heb ik samen met Corne Boot van het sportburo de stoute schoenen aangetrokken en zijn we gestart met walking football en dit natuurlijk bij mijn club DVO 60. Zij staan altijd open voor goede plannen en dit is ook walking football. We zijn begonnen met 2 man maar we hebben inmiddels al 12 vaste deelnemers en dit kan uitgebreid worden. We nemen ook deel aan toernooien en daar doen wij niet onder voor de profs van NAC-RKC-NEC-HERACLES enz. Afgelopen woensdag hebben we ook deelgenomen aan een toernooi van de Gemeente. Gemiddeld waren we 40 jaar ouder maar zijn toch op de 4e plaats geƫindigd van de 10 deelnemers. Doe ons maar eens na. In oktober gaan we zelf een tournooi organiseren bij DVO 60. Woensdag 20 en 27 juni zijn de laatste trainingen en in augustus beginen we weer. Wil je informatie neem dan contact op met Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail losta@kpnmail.nl of kom eens een keer kijken

Dames gezocht
Veel nieuwe leden bij DVO 60 en dan is zeer goed volgens bestuurslid Rene Oliekan. We hebben inmiddels al veel meer leden dan afgelopen seizoen. Wel zijn we nog op zoek naar dames die willen gaan voetballen en jeugdleden in de leeftijdscategorie van 10 t/m 15 jaar. Leuk vind Rene dat hij Piet van Osta heeft kunnen strikken om komend seizoen weer jeugdtrainer te worden. Piet heeft ambitie volgens Rene en gaat het team van zijn kleinzoon Daan trainen. Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom bij onze mooie club aldus Rene. Informatie bij Piet van Osta tel 065 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com Ben je 4 jaar of ouder kom dan bij ons voetballen. Zie ook de website wwwdvo60.nl. [l]