Een blij Fytaal Cancer Support Team met de cheque
Een blij Fytaal Cancer Support Team met de cheque Tennisvereniging Roosendaal

Sponsortoernooi TV Roosendaal groot succes

ROOSENDAAL - Op vrijdag 15 juni jl. organiseerde Tennisvereniging Roosendaal voor de 3e keer het sponsortoernooi, dè gelegenheid om in een gezellige sfeer bij te praten met sponsors en natuurlijk een balletje te slaan en kennis te maken met onze nieuwe sport padel.

Na het succes van vorig jaar was de animo voor dit jaar hoog met in totaal 16 deelnemende teams. Het weer was perfect en met goede zin en gezelligheid van de deelnemers was alles aanwezig om er weer een geslaagde editie van te maken. En natuurlijk de gezonde strijd om te gaan voor de grote wisselbeker die afgelopen jaar in het kantoor van Verkeersschool de Groen heeft mogen staan.

Na de poulewedstrijden werd er in 2 spannende halve finales gestreden om een plek in de finale. Het lukte AL-Raad & Partners en Syndle om in de finale te komen. Uiteindelijk ging Syndle er met de wisselbeker vandoor. Daarna was het tijd voor een gezamenlijk buffet en een welverdiend drankje.

Fytaal Cancer Support Team - Colsensation

Opnieuw had de organisatie aan dit toernooi een goed doel verbonden. Dit jaar was het Colsensation, een van de initiatieven in de strijd tegen kanker. Het Roosendaalse Fytaal Cancer Support Team gaat hiervoor op 14 september aanstaande met een groep ex kankerpatiënten, dierbaren en begeleiders de Mont Ventoux te voet beklimmen. Aangezien TV Roosendaal helaas ook geconfronteerd wordt met deze ziekte binnen de vereniging, past dit doel perfect bij TV Roosendaal. TV Roosendaal wil op deze manier ook hun maatschappelijke waarde laat blijken. Met gulle giften van de deelnemende teams en een bijdrage vanuit de club werd een bedrag van € 945,- opgehaald. Een blij Fytaal Cancer Support Team nam de cheque dankbaar in ontvangst.

Al met al kijken deelnemers en organisatie weer terug op een zeer geslaagd sponsortoernooi. [l]

Een blij Fytaal Cancer Support Team met de cheque