Jubilarissen
Jubilarissen J.Kouters

EHBO zet laatste jubilarissen in het zonnetje

ROOSENDAAL - Ondanks het feit, dat EHBO vereniging St. Vitalis per 30 juni wordt opgeheven, zijn er zaterdag 23 juni 5 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Twee van hen ontvingen een zilver speldje voor bijna 25 jaar EHBO en de overige 3 hadden bijna 40 jaar EHBO en ontvingen hiervoor een gouden speldje. Hoewel de jubilarissen pas volgend jaar hun jubileum zouden bereiken, was het Oranje Kruis bereid deze reeds uit te reiken gezien de huidige situatie van de vereniging. De uitreiking hiervan vond plaats tijdens een informele lunch.

Nu het einde nadert voor de vereniging staat er nog één activiteit op het programma. Op 30 juni hebben de hulpverleners en lotussen nog een etentje als dank voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Tijdens dit etentje zal er ook op gepaste wijze afscheid worden genomen van de laatste 2 bestuursleden. De voorzitter, penningmeester en een bestuurslid hadden tijdens de algemene ledenvergadering van 21 februari al hun blijk van waardering ontvangen. Ondanks hun besluit per die datum af te treden, hebben zij toen toegezegd om de zaken omtrent de opheffing hun medewerking te verlenen en hun taken pas op 30 juni daadwerkelijk neer te leggen.

De vereniging dankt alle leden voor hun inzet en vertrouwen, de organisaties voor het vertrouwen in ons tijdens de hulpverlening en alle mensen, die op enigerlei wijze hebben bij gedragen aan onze vereniging. [l]