BSC zoekt trainer Belofte team

ROOSENDAAL - De club werkt hard aan haar jeugdopleiding. Een goede jeugdopleiding heeft echter geen nut zonder een goede doorstroming naar het eerste elftal. De jeugdopleiding is het fundament waarop en waaruit het vlaggenschip wordt aangestuurd en opgebouwd.



Een beloften team, de naam zegt het al, is een team dat bestaat uit talenten/beloften waar veel van verwacht wordt. Het seizoen 2018/2019 is het eerste jaar dat BSC met een belofteteam van start gaat. BSC kiest bewust voor deze opzet om (jeugd)spelers beter en sterker te maken om ze, als ze goed genoeg door ontwikkelen, klaar te maken voor het vlaggenschip, het eerste elftal. Een team waar bij BSC veel extra aandacht aan besteed zal worden. Spelers zijn vaak nog net te jong of er staat in de A selectie een net iets betere speler die iets verder is, en de belofte kan met de tijd de iets betere speler opvolgen.

Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Samen met de club werken aan onze talenten om zo de doorstroming van onze jeugd te stimuleren? De kwaliteit verhogen, de talenten verder opleiden en ontwikkelen om ze daarna vol trots los te laten naar het eerste elftal?

Stuur jouw reactie met een korte CV en 1 of enkele referenties naar: voorzitter@bscroosendaal.nl - selectiezakenheren@bscroosendaal.nl. [l]