Mooi weer ook bij DVO'60

ROOSENDAAL - Momenteel genieten we allemaal van prachtig zomerweer en dat is voor iedereen die vakantie heeft erg leuk, maar er zijn ook nadelen aan dit fraaie weer volgens secretaris Piet van Osta van DVO'60. Door de extreme weersomstandigheden zijn de velden kurk droog. Hier valt niet tegen aan te sproeien.

In de avonduren zijn we druk bezig om de velden in orde te maken en in de nacht wordt er nog behoorlijk gesproeid. Ik vrees ook dat wij de eerste training van de selectie zullen moeten gaan uitstellen. Wij zullen hierover binnenkort een beslissing moeten nemen. Het mag natuurlijk mooi zomerweer blijven maar een regendans kan geen kwaad zodat er misschien toch het nodige water komt op de velden.

Contributiekaarten
Wij zijn ook bezig met het rondbrengen van de contributiekaarten en dan is mooi weer natuurlijk van harte welkom. Een groep van vrijwilligers brengt deze kaarten meestal met de fiets rond. Er moet natuurlijk eenmaal betaald worden voor het voetballen maar we zijn bij DVO'60 best tevreden over de vlotte betaling door de leden volgens de penningmeester Rien Mies.

Indeling
Ook tijdens het mooie weer zijn Rene Oliekan, Henk Hartog en Piet van Osta druk bezig met de indelingen van de teams. We krijgen veel nieuwe leden bij daarom komt er voor de senioren een 9e elftal bij en een j012 bij de jeugd.Sommige teams zitten wel erg vol dus zijn we op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die graag willen gaan voetballen. Dan kunnen we nog meer teams inschrijven. Ook zijn de voorbereidingen gestart voor de open dag van 18 augustus. Er zullen dan leuke spellen staan voor de jeugd en iedereen is dan van harte welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Ook niet leden zijn uiteraard van harte welkom. Om 16.00 uur begint dan de vrijwilligersmiddag. Deze activiteit is heel belangrijk voor de vereniging volgens voorzitter Theo vd Wegen. Wij willen dee middag de vrijwilligers bedanken voor het vele werk dat ze verricht hebben. Wij doen dit met een hapje en een drankje. De vrijwilligers mogen dan niets tekort komen.

Walking football
Ook het walking football team van DVO'60 is erg actief. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van ons 1e voetbaltoernooi. De uitnodigingen zijn de deur uit volgens Piet van Osta en ik heb goede hoop dat we zeker 12 teams mogen ontvangen op woensdagmiddag 10 oktober. We zullen de deelnemers ontvangen met een gratis kopje koffie of thee en een Roosendaalse lekkernij. Ook zullen de teams een leuk aandenken krijgen tgv 750 jaar Roosendaal. Woensdag 15 augustus begint de training weer voor de 60 plussers en dit van 10.00 uur tot 11.00 uur op Sportpark Hulsdonk Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom.

Info
Wil je informatie over DVO'60, walking football en aanmelden nieuwe leden neem dan contact op met secretaris Piet van Osta tel 0165-544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]