Jaarlijks 3D rondje handboogvereniging Oude Doelen

ROOSENDAAL - Onder zomerse temperaturen is het 3D rondje van de handboogvereniging Oude Doelen Roosendaal verschoten op zaterdag 6 juli bij het tuincentrum de Bolusberg.

Het ontvangst was zoals gebruikelijk weer van ouds met dank aan Gerard en Marjan zodat we weer gebruik mochten maken van de lood en het terrein. Het 3D parcours dat onder leiding van Jan Bosma weer op een voortreffelijk en mooi traject is uitgezet zoals we van hem kunnen verachten. en ook de schutters waren goed spreken over het uitgezette parcours.
Maureen die gezorgd had voor voldoende flesjes water, om de dorst te lessen van wegen de hoge zomerse temperaturen waar onder de wedstrijd werd verschotten. Er werd deelgenomen door 35 schutter die onderling hun ploegje konden samenstellen van 4 รก 5 schutters en de onderlinge strijd voor de Bolusberg 3D wisseltrofee 2018 ( gemaakt door Jan Verdult) beloofde weer een spannende wedstrijd te worden. Die gewonen werd door Kees Diependaal.
Na afloop van de prijsuitreiking was de gebruikelijke barbecue die door de schutters goed werd bezocht en goed hun buikje vulden, en onder genot van een drankje werd afgesloten.

Uitslag
Compound: 1 Jack Strijbos 558; 2 Ad Oomen 538; 3 Wim van Zundert 466
Recurve: 1 Jan Rentmeester 460; 2 Roy de Nijs 418; 3 Brendan Suijkerbuijk 416
Traditioneel: 1 Kees Diependaal 466; 2 Erik Janssen 414; 3 Jan Verdult 386
Jeugd: 1 Tobias Klip (asp) 188; 2 Djamilla v Kralingen (jun) 186; 3 Lilith (aps) 92 [l]