Pittige indeling DVO 60 1

ROOSENDAAL - DVO 60 1 is ingedeeld in de 4e klasse C van het zaterdagvoetbal en dit is een behoorlijke zware klasse volgens voorzitter Theo v.d. Wegen. "We zien dat het zaterdagvoetbal in opkomst is en dat veel zondagclubs de overstap maken naar de zaterdag. Alliance en Internos zijn hier goede voorbeelden van en ook tegenstanders voor ons in de nieuwe competitie".

"Kampioenkandidaat nummer 1 is zonder meer VV ONI uit 's Gravenmoer. Zij zijn versterkt met vier basisspelers van Dongen 1, zij speelden vorig jaar 3e divisie zondag. Ook Olympia 60 en The Gunners zijn geduchte tegenstanders. Ook komen we weer oude bekenden tegen zoals Fc Bergen, DOSKO, Oosterhout, Unitas 30 en Merlijn. We hebben ook drie tegenstanders waartegen DVO 60 nog nooit heeft gevoetbald", volgens secretaris Piet van Osta. Dit zijn Wiilem 2, sc 't Zand en Peursum, dus afwachten. De nieuwe trainer Joey Verhoeven kan dus aan de bak met zijn selectie. We hebben ervoor gezorgd dat de selectie behoorlijk versterkt is en we hopen mee te doen voor een plaats in het linker rijtje. Uiteindelijk is de bedoeling dat we in het jubileumjaar 2020 gaan voetballen in de 3e klasse. Een mooie uitdaging volgens Piet. DVO 60 moet natuurlijk de gezellige en echte zaterdagvereniging van Roosendaal blijven maar we kijken ook naar de sportieve prestaties van ons 1e elftal. Ook de dames van DVO 60 zijn in een sterke klasse ingedeeld namelijk 4e klasse 41 van het dames zondagvoetbal. Door de geweldige prestatie van het afgelopen jaar zijn de dames nu ingedeeld in de 4e klasse. Zij krijgen leuke derby's tegen o.a. Roosendaal, NSV en Rimboe. Het doel is zonder meer handhaven. Dit moet gezien de kwaliteit van het team lukken en proberen bij de eerste zes te eindigen. Verdere tegenstanders zijn: DEVO, Schijf, NVS, Sprundel, sc Kruisland, Baronie, MOC 17, SC Welberg.

Toernooi
Walking football toernooi op 10 oktober bij DVO 60. De uitnodigingen zijn de deur uit en de 1e grote ploeg heeft zich gemeld namelijk PSV uit Eindhoven. Er komen uiteraard meer ploegen bij maar de toon is gezet.

Jeugdafdeling
"Het gaat goed met de jeugdafdeling van DVO 60", volgens bestuurslid Rene Oliekan. We zijn nog wel op zoek naar een aantal leiders en trainers. De vacatures staan op de site bij de elftalindelingen. Heb je belangstelling om leider of trainer te worden of wil je gaan voetballen en ben je 4 jaar of ouder, jongen of meisjes maakt niet uit. Neem dan contact op met secretaris Piet van Osta tel 0165544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.vom Zie ook de website wwwdvo60.nl
Of kom naar de open dag op zaterdagmiddag 18 augustus van 12.00 uur tot 16.00 uur.[l]