Open dag DVO 60

ROOSENDAAL - Op zaterdag 18 augustus houdt vv DVO 60 van 12.00 tot 16.00 uur op haar eigen sportpark Hulsdonk een open dag voor de jeugd. Niet alleen de eigen jeugdleden zijn van harte welkom maar ook jongens en meisjes die belangstelling hebben om te gaan voetballen. Uiteraard zijn broertjes - zusjes en vriendjes van de huidige leden van harte welkom.

De open dag begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kinderen kunnen gratis deelnemen aan leuke spellen. Bij goed weer zal er een waterbaan staan. Dus neem in ieder geval ook zwemkleding mee. Uiteraard zal er ook aandacht besteed worden aan voetbalspellen. De kinderen ontvangen ook nog eens een gratis traktatie. Zo zie je maar dat wij als DVO 60 veel voor de jeugd doen volgens bestuurslid Rene Oliekan. We zullen als bestuur die middag ook aanwezig zijn om informatie te verstrekken over onze mooie club We kunnen nog best wat jongens en meisjes gebruiken, Dus vanaf 4 jaar ben je van harte welkom.

Mooie bekerloting DVO 60 1
Op 1 september speelt DVO 60 1 om 17.00 uur een bekerwedstrijd uit tegen RKVV Roosendaal. Op 8 september om 14.30 uur thuis tegen Vrederust en op 15 september om 17.00 uur thuis tegen BSC. Leuk vind voorzitter Theo vd Wegen. 2 stadsderbys en hopelijk veel volk om de ploegen aan te moedigen. Hij maakt zich overigens momenteel wel zorgen om de velden. Onze ploeg werkt hard maar tegen dit droge weer is niet tegen aan te sproeien. En daar komt bij dat we nog 1 veld voorlopig kwijt zijn ivm aanleg kunstgrasveld. Het is weer een heel gepuzzel om alles rond te krijgen.

Ondersteuning van RKVV
Gelukkig hebben we ondersteuning gehad van onze buren RKVV Roosendaal. De training van de jeugd en lagere elftallen begint zoals het er nu voor staat gewoon vanaf maandag 20 augustus eerder beslist niet. De open dag van 18 augustus gaat gewoon door. Ook kan er tot 1 september thuis in de avonduren geen oefenwedstrijden gespeeld gaan worden. Voor de eerste 3 bekerwedstrijden heeft gelukkig Piet van Osta weer alles geregeld betreffende velden en kleedkamers.Ondanks dat ik geen wedstrijdsecretaris ben laat ik de club niet in de steek en zal altijd bijspringen aldus Piet. Ik hoop binnenkort de nieuwe wedstrijdsecretaris in te gaan werken want dit is nodig. Informatie over DVO 60 bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl. [l]