turnsters opstapselectie 2017/2018
turnsters opstapselectie 2017/2018 trainster linda hartog

Turnvereniging Dynamo uit Roosendaal houdt selectietest

ROOSENDAAL - Zaterdag 15 september is het weer zover, de jaarlijkse selectietest van Dynamo Roosendaal. Deze test is bedoeld voor meisjes van 5, 6 en 7 jaar en vindt plaats in de turnhal op sportpark Vierhoeven.

De test is bedoeld voor meisjes geboren in het jaar 2011 en 2012. De kinderen hoeven geen turnachtergrond te hebben, zij moeten het gewoon een leuke sport vinden. Eigen leden van de vereniging mogen hier uiteraard ook aan deelnemen, zij ontvangen een uitnodiging via de eigen leiding. Bestuur en trainers van de vereniging vinden het belangrijk dat kinderen die nog geen lid zijn maar het wel geweldig vinden om straks mogelijk aan echte turnwedstrijden mee te doen, die ochtend een kijkje komen nemen om een indruk te krijgen van de turnsport.

Middels allerlei kleine oefeningetjes worden de kinderen beoordeeld. Mogelijk kan het kind in de Opstapgroep van de vereniging opgenomen worden of gaat/blijft het turnen in één van de recreatiegroepen. Meisjes die geboren zijn in 2011 en 2012 mogen op zaterdag 15 september naar de turnhal komen voor een ochtend vol turnplezier. De ochtend begint om 10.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een klein presentje voor alle deelnemers. Ouders worden verzocht hun dochter om 9.45 uur te brengen en kunnen haar op komen halen om 12.30 uur.

Kan uw dochter niet op deze dag, er is altijd een mogelijkheid eerder een proeftraining mee te volgen.

Meer informatie is op te vragen via het mailadres; linda.patrick@planet.nl

Info over onze vereniging is te vinden op www.dynamo-roosendaal.nl [l]