Groepsfoto
Groepsfoto Casper

Nieuw seizoen voor Scouting Fridtjof Nansen

ROOSENDAAL - Op zaterdagmiddag 25 augustus zal Scouting Fridtjof Nansen het nieuwe scouting seizoen inluiden. Dit zal gebeuren met het ceremoniële overvliegen en de jaarlijkse City Challenge.

Al dit leuks zal plaatsvinden bij Scouting Fridtjof Nansen Roosendaal aan de Boulevard Antverpia 9b om 13:30 uur Bij scouting heb je speltakken en deze zijn op leeftijd ingedeeld. Voor kinderen van 5 tot 7 jaar heb je de bevers, voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar heb je de welpen, voor jongens en meisjes van 11 tot 14 jaar zijn er de scouts en voor de jongeren van 14 tot 18 zijn er de explorers.

Overvliegen

Als je te oud bent geworden voor je huidige speltak stroom je door naar de volgende, het zogenaamde overvliegen. Dit gebeurd eenmaal per seizoen en is een belangrijke gebeurtenis voor onze leden. Bij deze ceremoniële gebeurtenis zal je afscheid nemen van je huidige speltak en verwelkomt worden door je nieuwe speltak op eigentijdse wijze.

City Challenge

Naast de ceremoniële gebeurtenissen bij de opening van het seizoen is er ook elk jaar de City Challenge. Een uitdaging waarbij je samen met je speltak het centrum van Roosendaal intrekt om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en de City Challenge trofee te winnen. Niet alleen heel leuk maar zo leer je ook je omgeving kennen. Samen gaan ze deze uitdaging aan. Nieuw dit jaar is een eigen App voor je smartphone waarmee de challenge voltooid dient te worden.

Ook jij bent welkom om mee te doen aan deze uitdaging. Hebben we je interesse gewekt voor scouting, dan is zaterdag 25 augustus je kans om gratis een dagje te komen kijken en mee te doen aan de City Challenge samen met de speltak van jou leeftijd. Geef je op door te mailen naar info@scoutingfn.nl, met als onderwerp proefdraaien en zet in de mail je voor en achternaam en leeftijd. Meer info op www.scoutingfn.nl [l]