ROOSENDAAL - De vereniging Groei & Bloei Roosendaal wil meer bekendheid geven aan de activiteiten van haar afdeling. Voor dit evenement zijn Wim en Ella Scheepers bereid gevonden om op zondag 26 augustus hun prachtige en goed onderhouden tuin open te stellen voor publiek.

Het is een onder architectuur aangelegde parkachtige tuin, die beschikt over een grote vijverpartij, een gazon en een grote diversiteit aan (volwassen) bomen en planten. Op verschillende plaatsen, zowel rondom de woning als aan de vijver, zijn er terrassen aanwezig van waaruit je kunt genieten van een fraai uitzicht over de tuin. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 8.713 vierkante meter. In totaal staan er ongeveer 300 verschillende bomen, heesters en vaste planten.

U wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. U kunt op eigen gelegenheid door de tuin wandelen. Wim en Ella zijn steeds in de buurt om vragen over de tuin te beantwoorden. Er zijn ook vrijwilligers van Groei & Bloei aanwezig om aan niet-leden uitleg te geven over de activiteiten van afdeling Roosendaal.

Deze dag is dus bedoeld voor leden én niet leden. Voor leden is het een soort ledendag, voor niet-leden is het een kennismaking met de vereniging op een prachtige locatie.

Kortom, iedereen is welkom. Bij mooi weer kunt u dit bezoek combineren met een fietstocht langs de Vliet.

De promotiedag wordt gehouden op zondag 26 augustus van 10.00-15.00 uur op locatie Vlietweg 14, 4704 RB Roosendaal. Entree is gratis. [l]