Het openluchttheater Nispen was even 1 grote dansvloer
Het openluchttheater Nispen was even 1 grote dansvloer Mariska Wagemakers

Goede tijden herleefden met Sooz Open Air in Openluchttheater Nispen

NISPEN - Het is de laatste zaterdag van de kinderzomervakantie. Stichting Openluchttheater Nispen organiseert voor het 2e jaar op rij een feestelijke muzikale vakantieafsluiter; elkaar weer ontmoeten; bijkletsen, zingen, muziek maken én de voetjes van de vloer. In de middag heeft Muziekmeneer Ronald heel veel kinderen vermaakt, in de avond was het Sooz tijd.

Het weer werkte mee, de buitentemperatuur was behaaglijk, de opkomst was prima; bij gekletst werd er en de DJ’s van Combi-Sooz (Eric van Deelen), HDC2000 (Mart Musters) en People-Relax (George Fassaert en voor de gelegenheid ook Gast DJ Theo Mathijssen) waren enthousiast. Dit straalde af op de bezoekers; de dansvloer werd goed benut: het werd een Lange Zomerse Swingende Avond.

Volgend jaar herfst bestaat People-Relax 50 jaar; er gaan geruchten dat er al plannen gesmeed worden om hier op een passende wijze aandacht aan te schenken: Dat zullen de muziek liefhebbende bezoekers nog even af moeten wachten.

Voor nu kijkt Stichting Openluchttheater vooruit naar het komende weekend: Zondag 26 augustus zijn er minimaal 3 redenen om naar de Heerlijckheijd Nispen te komen: in en om het Openluchttheater is er een Kunstmarkt, in zaal Verhoeven is een expositie van Fotogroep Nispen en vanaf het kerkplein start de jaarlijkse Braderie (10-17 uur; gratis entree).

Wist u al dat u zondag 26 augustus ook het Openluchttheater kunt steunen door heerlijke Mosselen (of een alternatief) te gaan eten?

Rotary Roosendaal organiseert de 26e voor het 2e jaar op rij een Mosselfeest ten bate van een goed doel. Dit jaar is dit Stichting Openluchttheater Nispen.

In de tuin van Over de Tong/Tongerlohuys in Roosendaal kunt u zich van 16.00 tot 20.00 uur laten verwennen door de vrijwilligers van de Rotary.

De volgende data mag u in uw agenda ook al omcirkelen: Zondag 9 september Nispen Klassiek, Zaterdag 22 september Open Air Bioscoop en op Zondag 23 September het (inhaal) concert van niemand minder dan Jan Vayne!

Voor meer informatie kijk op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op facebook. [l]