de vijftigers van 2017
de vijftigers van 2017 René Dekkers

Vijftigersfeest Wouw een jaarlijkse traditie

WOUW - Het vijftigersfeest is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie in Wouw. Abrahammen en Sara’s (geboren in 1968) uit de hele regio verzamelen zich zaterdag 8 september in café-zalen Donkenhof in Wouw om samen een feestje te bouwen.

Volgens Desiree Musters, een van de organisatoren ziet het programma er weer heel leuk uit. “Het wordt een ware feestdag met koffie/thee met gebak, een lunch, een excursie en wanneer de partners erbij komen nog een komische act en een uitgebreid buffet. Een leuke feestdag waar we de “jarigen” flink in de watten leggen.” “We kunnen merken dat het jaarlijkse vijftigersfeest nog steeds populair is, zeker ook door de mond tot mond reclame van de deelnemers van vorige jaren.” Aldus Desiree.

Geef je snel op
In tegenstelling tot de afgelopen jaren is deze leuke dag nog niet helemaal uitverkocht, dus ben jij geboren in 1968 en heb je interesse in een soort reünie met je leeftijdgenoten, meld je dan nog snel even aan voor 1 september 2018. Meld je wel snel aan, want bij 70 aanmeldingen is het echt vol. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via website van het vijftigersfeest, www.vijftigersfeest.nl . Ben je tussendoor benieuwd wie zich al heeft aangemeld kijk dan ook eens op onze website www.vijftigersfeest.nl. Aangemeld en (nog) niet in het overzicht, laat het dan even weten via een e-mail. Mis je iemand die je eigenlijk wel verwacht, wijs hem of haar dan even op jullie feestje.

Feestavond voor iedereen
Het vijftigersfeest wordt traditioneel afgesloten met een openbare feestavond, voor de vijftigers samen met andere bezoekers. Voor dit jaar hebben we opnieuw gekozen voor een enthousiaste DJ en een speciale verlichtte vintage dansvloer, waarbij de bezoekers mee worden genomen naar een feest uit de eigen jeugdtijd, aldus een enthousiaste Desiree. Deze afsluitende feestavond is opengesteld voor iedere belangstellende, waarbij we er voor hebben gekozen om de toegang gratis te houden, zodat iedereen kan binnenlopen voor een ouderwetse jeugdsentiment discoavond. Dus, ben je geboren in 1968 en heb je zin in een origineel vijftigers feest, meld je dan snel aan.
Sinds enige jaren heeft het vijftigersfeest een eigen facebook pagina: https://www.facebook.com/#!/VijftigersfeestWouw?ref_type=bookmark hier kun je actuele informatie vinden, maar kun je ook informatie over jouw vijftigersfeest delen met ons. [l]