Iedereen is van harte welkom op de info avond op vrijdag 7 september.
Iedereen is van harte welkom op de info avond op vrijdag 7 september. Foto: Koen Mol

ADVERTORIAL -

Info avond Wattcycling 7 september

ROOSENDAAL - Trainen op de watttbike bij Wattcycling+ Roosendaal is een gerichte methode voor fietsers die in de winter hun conditie willen verbeteren. Je niveau is niet belangrijk, want ieder traint in zijn persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag. Anders dan bij spinning beginnen we nl met een individuele test, waarbij we het maximale wattage en de hartslag bepalen.

Op wattage kun je doelgerichter trainen, omdat dit betere feedback geeft dan alleen hartslag. Wil je volgend voorjaar lekker mee kunnen fietsen met de groep, wil je meedoen aan een uitdagende toertocht of wil je beter presteren in de koers? Op de info avond, vertellen we de ins en outs van het trainen op wattage op de wattbike. Kom in je wielerkleding en ervaar gelijk eens het fietsen op de wattbike. Onder de aanwezigen verloten we een persoonlijk door Jan Janssen gesigneerd exemplaar van het boek ter ere van zijn touroverwinning 50 jaar geleden.

Locatie Bergrand 230 Roosendaal. Inloop om 19.00 uur met bak koffie of thee, start om 19.30 uur en we sluiten af met een gezellig drankje.

Opgeven via info@wattcyclingroosendaal.nl [l]