Nieuw onderkomen NRBC in De Black Horse.
Nieuw onderkomen NRBC in De Black Horse. Lian de Bruijn

NRBC verhuist naar nieuwe 'denksport' locatie

ROOSENDAAL - De Nieuwe Roosendaalse Bridgeclub is verhuisd naar de Cafézaal van De Black Horse aan de Hoogstraat in Roosendaal. De Black Horse biedt hierdoor nu al twee denksporten een warm welkom, ook schaakvereniging De Pion speelt op deze locatie.

Bijna 5 jaar heeft de NRBC bij Metsj Point op De Stok gespeeld. Omdat een van de hallen van Metsj Point wordt verbouwd tot trampolineparadijs, zal er geen ruimte meer zijn voor de bridgeclub en is gekozen om in de zomer al uit te zien naar een nieuwe speellocatie.

De bridgeclub speelde de zomercompetitie in het nieuwe onderkomen aan de Hoogstraat 7. Dit beviel de leden erg goed. Het pand aan de Hoogstraat is goed bereikbaar, parkeren kan naast de Jumbo en het Werkplein. ‘Veel bridgespelers zijn al wat ouder, we beschikken bij De Black Horse over alle faciliteiten op de begane grond’ aldus voorzitter Lian de Bruijn. ‘We zijn warm verwelkomd door Eric Meeusen en zijn team en door de locatie in het centrum kunnen we ook weer groeien’. Eigenaar Eric Meeusen is ook blij met de nieuwe vereniging ‘naast onze bekende activiteiten als de bingo en de zalenverhuur, kunnen de verenigingen hier bij een jubileum ook heerlijk eten”, aldus de gediplomeerde kok.
Op 6 september houdt de NRBC eerst haar Algemene Ledenvergadering, vanaf 20:00 uur wordt er gekaart en zijn bridgers welkom aan de Hoogstraat 7 in Roosendaal.

Voor meer informatie of aanmelden: Lian de Bruijn, voorzitter NRBC 06-29034248; Ria Kik, wedstrijdleider, 0165-541022. [l]