NSV wint eerste bekerwedstrijd

NISPEN - NSV speelde de eerste wedstrijd thuis tegen het zaterdagelftal van Dosko uit Bergen op Zoom. De beginfase van de wedstrijd was voor de goed voetballende ploeg uit Bergen op Zoom. Halverwege de eerste helft kwam NSV iets beter in de wedstrijd en dit resulteert in een 1-0 voorsprong voor NSV. Beide ploegen kregen nog kansen, maar gescoord werd er niet meer in de eerste helft.

Ook in de tweede helft krijgen beide ploegen kansen, maar het duurt tot de laatste minuut van de wedstrijd tot er een doelpunt valt. Net voor het einde van de wedstrijd maakt de ploeg uit Bergen op Zoom de 1-1. NSV laat het hier niet bij zitten en zet nog één keer aan. In de blessuretijd pakt NSV alsnog de overwinning 2-1.

Volgende week speelt NSV de volgende bekerwedstrijd. Dit keer gaat NSV op bezoek bij SC Stavenisse. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 8 september om 17.00 uur.