AGENDA

Vrijdag 7 september

Koffie inloop AIC- Roosendaal

9:30 |

AIC Roosendaal openT haar deuren weer voor de eerste koffie inloop van het seizoen. Heeft u vragen over autisme of wilt u een praatje komen maken, dat kan. Onze vrijwilligers staan voor u klaar. U bent van harte welkom op onze vaste loCatie: De Kameleon, Gerard ter Borchstraat 51, 4703 NL Roosendaal. Aanvang: 9:30-11:30 uur.

Zaterdag 8 september

Open huis Heemkundekring

10:00 | Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale

Het gebruikelijke open huis van Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale op de eerste zaterdag van elke maand is voor de maand september verplaatst van zaterdag 1 september naar zaterdag 8 september a.s. Dit in verband met Open Monumentendag op 8 september. De openstelling van het open huis is die dag van 10.00 tot 16.00 uur, tevens de laatste gelegenheid om de tentoonstelling Het Textielverleden van Roosendaal te bezoeken.

Back to the 80's & 90's party

21:00 | Café Zalen Donkenhof

Back to the 80's en 90's onder begeleiding van DJ Leo Langeweg. Kom gezellig een drankje doen, bij Café Zalen Donkenhof in Wouw. En ga lekker los op onze verlichte dansvloer! Zaterdag 8 september, 21.00 uur, toegang gratis.

Zondag 9 september

Rommelmarkt

10:00 | Huis van de Westrand

In het huis van de Westrand aan het Sint Lucasplein 3 in Roosendaal West wordt op zondag 9 september van 10.00 tot 14.00 uur een rommelmarkt gehouden. Als het weer tijd is om de schuur of de zolder op te ruimen en u heeft daar nog spullen die u voor een klein prijsje wil verkopen, huur dan één of meer tafels in het Huis van de Westrand. Als bezoeker vindt u een grote keuze aan leuke en bruikbare spullen en snuisterijen. Wilt u een tafel reserveren, bel dan naar Toon Vissenberg, tel. 0165-532862 of 06-42941622 of stuur een mailtje naar beheer@huisvandewestrand.nl.

Collecte Spierfonds

10:00 |

Van 9 t/m 15 september is de collecteweek van het Prinses Beatrix Spierfonds in Roosendaal. Het doel van het fonds is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, het middel is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Het fonds krijgt geen overheidssteun en is afhankelijk van donaties en de inzet van vele vrijwilligers. Steun de strijd tegen spierziekten en geef aan de collectant bij u in de buurt. Doneren kan ook via de online collectebus van het fonds. Ga naar www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/collectebus en doneer een bedrag naar keuze.

Rockin'Wouw

13:00 |

Rock & Roll evenement met live muziek en retro markt. Oldtimers en nog veel meer fifties en sixties. Voor meer informatie www.rockinwouw.com of via Facebook www.facebook.com/rockinwouw. Rockin'Wouw, zondag 9 september 13.00 uur, Café Zalen Donkenhof Wouw. Toegang gratis.

Bingomiddag

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Zondag 9 september bingo 'klavertjevier' in het buurthuis Keijenburg, aanvang 14.00 uur.