WOUWSE PLANTAGE - Donderdagavond 6 september 2018 ging de NTTB Najaarscompetitie 2018 van start. Tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage neemt in afdeling Zuidwest deel met drie seniorenteams.

Pin Pongers 2 verzorgde de aftrap en versloeg in haar openingsduel zeer verrassend titelfavoriet TCO'78 (1). De rivaal werd in Ossendrecht met 4-6 aan de kant gezet. Eelco Ligtenberg en Jac Rosenboom waren goed op dreef en wonnen ieder al hun drie wedstrijden, al verloren zij wel het dubbelspel. Walter van Gils kon vreemd genoeg geen punten toevoegen aan het totaal.

Vrijdag 7 september kwamen de overige teams in actie en ook zij speelden buitenshuis. In Breda verloor een gehavend Pin Pongers 1 met 7-3 van Belcrum (9). Albert de Jong won al zijn 3 wedstrijden, een grieperige voorzitter René Schijven, die tevens zijn debuut in hoofdmacht maakte, en invalster Rose-Marie de Koning konden niet stunten.

Pin Pongers 3 reisde af naar Zeeland om het te Vlissingen op te nemen tegen Westerzicht (3). Zij wonnen wel, zij het nipt: 4-6. Lisette van den Muijsenberg-Van Meel en Kees Verhoeven wonnen beiden twee partijen en samen waren ze ook goed voor een punt in het dubbelspel. Marjan Quak-De Groot pakte ook een punt. Komende zaterdag spelen alle teams hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Meer info: www.depinpongers.nl[l]