HEERLE - Zaterdag 15 september organiseert Handbalvereniging Heerle (HVH) een open dag in Sportpark Harella aan de Herelsestraat 102 te Heerle.

Harella is ook de naam van de tafeltennisvereniging die onderdeel uitmaakt van HVH. Ondanks dat miljoenen Nederlanders jaarlijks minstens één keer tafeltennissen, is dit nog altijd een vrij kleine sport. Naast de wat fanatiekere spelers die regelmatig een balletje slaan, zijn er heel veel mensen die het wel leuk vinden om bijvoorbeeld op de camping een partijtje te spelen.

Maar zij hoeven natuurlijk niet tot de volgende vakantie te wachten om tegen dat kleine celluloid (tegenwoordig hoogwaardig plastic) balletje te slaan. Op 15 september staan er vanaf 15.00 uur verschillende spelers en speelsters van Harella klaar om nieuwkomers te verwelkomen in de zaal van Harella. De vereniging heeft batjes in voorraad waarmee gespeeld kan worden maar een eigen batje meebrengen kan natuurlijk ook.

Wil je meer sfeer komen proeven, dan ben je elke dinsdagavond vanaf 20:00 uur welkom in de Harella-zaal. Het zou leuk zijn als je talent voor deze sport zou blijken te hebben, maar nog belangrijker is het plezier wat je aan tafeltennissen beleeft. Zowel dames als heren zijn welkom.

Voor meer informatie kun je terecht bij:
Ruud Segers, ruud-segers@home.nl of Fred Buermans, fredbuermans@gmail.com[l]