Alle teams TTV De Pin Pongers winnen

WOUWSE PLANTAGE - Zaterdag 22 september werd al weer ronde 3 van de NTTB Najaarscompetitie 2018 afgewerkt. Het was voor het eerst dat alle competitieteams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage tegelijkertijd in actie kwamen. In dorpshuis De Spil zegevierden alle teams.

Pin Pongers 3, dat nog een wedstrijd in ronde 2 speelde, kreeg de zege tegen de Zeeuwen van Kapelle (4) niet cadeau, maar hield alle punten in eigen huis, 10-0. Lisette van den Muijsenberg-Van Meel, Kees Verhoeven en zelfs de geblesseerde Adrie Raaymakers wonnen al hun partijen. Het team gaat door deze perfecte zege aan kop in poule B van de 6e klasse.

Pin Pongers 2 kreeg rivaal Smash'76 (4) op bezoek en eindelijk werd er weer eens gewonnen van het team uit Sint-Annaland. Rose-Marie de Koning boekte één zege, Eelco Ligtenberg won twee partijen. Walter van Gils werd met drie zeges de man van de middag.

Pin Pongers 1 speelde sterk tegen Tanaka (3), maar het duurde tot aan de slotfase voor het team uit Etten-Leur zich gewonnen gaf. Koen Schuurbiers speelde ijzersterk en won al zijn drie enkelspellen, Albert de Jong won twee partijen. Beide heren pakten ook het punt in het dubbelspel. Voorzitter Rene Schijven weerde zich kranig, maar kwam telkens net te kort om ook een duit in het zakje te doen. Het vlaggenschip van TTV De Pin Pongers staat nu op een fraaie tweede plaats in poule C van de 3e klasse.

Meer info: www.depinpongers.nl.[l]