Open Air Bioscoop afgelast

NISPEN - De 2 eerdere Open Air bioscoop avonden in Nispen van de afgelopen jaren waren in september warm en aangenaam. Hoe anders was het dit jaar met aanvang van de herfst?

De regen en gevoelstemperatuur op zaterdag heeft ertoe bijgedragen dat de Open Air Bioscoop van 22 september werd afgelast. Mochten er nog warmere nazomeravonden volgen dan wordt wellicht een nieuwe datum hiervoor geprikt.

De weersomstandigheden en met name de verwachting van storm had de organisatie van OLTN al eerder deze week doen besluiten dat het optreden van Jan Vayne op zondag 23 september in de kerk van Nispen zou plaatsvinden.

Jan Vayne opende op 27 mei het 3e seizoen van Openluchttheater Nispen. Het onverwachte noodweer zorgde er toen voor dat het voor de organisatie, bezoekers én Jan een gedenkwaardig kort concert werd en Jan beloofde terug te komen.

Aan de vooravond van dit beloofde optreden krijgt Stichting Openluchttheater Nispen echter een bericht dat Jan plotseling ziek is geworden. Hij blijkt niet voldoende hersteld om naar Nispen te kunnen komen.

Zo werd het evenement voor de 2e keer ongevraagd en onbedoeld afgelast.

Wat in het vat zit verzuurd echter niet en Stichting OLTN hoopt dan ook dat Jan spoedig hersteld zodat er een nieuwe datum geprikt kan worden.

Zodra dit gebeurd is zal dit bekend gemaakt worden.

Voor uw agenda kunt u al zeker zaterdag 24 november noteren; dan zal Smidje Verholen met zijn verhalende Volksmuziek Nispen aandoen.

Kijk hiervoor ook op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op facebook. [l]