Werkgroep peuterkleutervieringen.
Werkgroep peuterkleutervieringen. Sint Norbertusparochie

Peuterkleutervieringen nu ook voor dreumesen

ROOSENDAAL - Op 7 oktober start er weer een nieuw seizoen met peuterkleutervieringen in de Sint Norbertusparochie te Roosendaal.

In de sfeervolle huiskapel van de Onze Lieve Vrouwekerk te Roosendaal organiseert de werkgroep peuterkleutervieringen iedere 1e zondag van de maand gezellige en leerzame vieringen voor kinderen van 1 tot en met 7 jaar (groep 3/4). Ook de ouders en de broertjes en zusjes van de kinderen zijn hierbij van harte welkom.

Nieuw dit jaar: vieringen voor dreumesen

Naast de peuterkleutervieringen worden er dit jaar een aantal nieuwe vieringen georganiseerd die speciaal bedoeld zijn voor de allerkleinste parochianen. De vieringen zijn in het bijzonder gericht op dreumesen tot anderhalf jaar. Peuters, kleuters en oudere kinderen zijn hierbij uiteraard ook van harte welkom.

Thema

Dit jaar is gekozen voor het thema: Verhalen van Jezus. Er worden verschillende verhalen van Jezus verteld door pastor Els en uitgebeeld door de kinderen samen met de werkgroep peuterkleutervieringen. Om de verhalen tijdens de vieringen goed te ondersteunen worden er tal van vrolijke liedjes gezongen.

U bent van harte welkom om samen met uw kind(eren) één of meerdere van deze vieringen bij te wonen. Na afloop van iedere viering drinken we gezellig een kop koffie/thee. Voor de kinderen is er een heerlijk glaasje ranja.

https://www.sint-norbertusparochie.nl/index.php/peuter-kleuterviering[l]